Solliciteer nu

Je gegevens worden automatisch ingelezen wanneer je hier je cv uploadt of solliciteert via je social media profiel. Voor het definitief versturen van je sollicitatie heb je altijd nog de mogelijkheid om alle informatie te controleren en eventueel aan te passen.

Persoonlijke gegevens




Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?  

CV bijgevoegd Verplicht voor gebruiker

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

Extra vragen

Vacature specifieke vragen

Ben je al werkzaam binnen De Hoven? Verplicht voor gebruiker

Ons privacybeleid

De Hoven vindt het belangrijk dat de verwerking van je persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van jouw privacy.
Door het versturen van het sollicitatieformulier geef je toestemming dat je persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in onze recruitmentdatabase. Houd er rekening mee dat je moet toestemmen om je sollicitatie te kunnen voortzetten, zonder je toestemming is het helaas niet mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Je kunt je toestemming op elk moment intrekken.

Wij zullen je gegevens vertrouwelijk behandelen en uitsluitend gebruiken bij het vinden van werk voor jou. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Verder heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens. Wij zullen je gegevens direct verwijderen uit onze database zodra ons daarom verzocht wordt. Hiervoor en voor andere vragen betreffende het Privacy Statement kunt u het volgende e-mailadres gebruiken: informatie@dehoven.nl

Je gegevens worden maximaal 6 maanden in onze database bewaard.

Welk bewaarbeleid voor jouw sollicitatie gegevens heeft de voorkeur?