De Hoven

Heb jij interesse om bij ons te komen werken maar staat jouw ideale baan momenteel niet tussen onze vacatures? Stuur dan een open sollicitatie!

Open sollicitatie

Terug naar alle vacatures

Locatie:

De Hoven

Afdeling:

Stichting De Hoven

Aantal uur:

In overleg

Staat jouw ideale baan niet tussen de openstaande vacatures? Ons vacatureaanbod verandert zeer regelmatig. 
Misschien zit er vandaag geen passende functie voor jou bij, maar morgen kan dat alweer anders zijn. 
Je mag een telefoontje plegen of een Appje sturen naar de Recruiter dan gaan we kijken wat het beste bij jou past om te solliciteren of stuur ons jouw cv en laat weten wat je zoekt! 

We gaan kijken of er passende mogelijkheden voor je zijn bij De Hoven! 

Wat kun jij van De Hoven verwachten?

  • Een groep leuke collega's! 
  • De Hoven valt onder het CAO VVT
  • Salaris is op basis van ervaring en wordt conform CAO VVT ingedeeld
  • Je hebt per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 93,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week. In totaal heb je dus 237,4 vakantie-uren bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uur per week!
  • Interne opleidingsmogelijkheden
  • Onder andere; een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris, een BalansBudget & FiscFree; zo is het mogelijk om met belastingvoordeel een fiets, computer of telefoon aan te schaffen. De Hoven stelt hiervoor ruimte in de werkkostenregeling beschikbaar.

De Hoven heeft verschillende locaties binnen provincie Groningen. Hieronder vind je een overzicht van onze locaties: 

Regio Eemsdelta
In Delfzijl is het verpleeghuis Vliethoven gevestigd. Vliethoven heeft 3 interne afdelingen: de Kwelder, de Wierde en de Polder. Daarnaast zijn er 4 kleinschalige woningen- ’t Loug.
In Appingedam is het woon-zorgcentrum Damsterheerd gevestigd. In Damsterheerd wonen mensen met het ziektebeeld dementie of mensen die meer intensieve zorg nodig hebben. Damsterheerd kent een verpleeg afdeling met 3 huiskamers en 3 reguliere zorg verdiepingen.
De geriatrische revalidatie in de regio Delfzijl wordt in samenwerking tussen De Hoven en Zonnehuisgroep Noord in revalidatiecentrum Eemsdelta georganiseerd. Samen met huisartsen, behandelaren vanuit Zonnehuisgroep Noord, De Hoven en Lentis, is een geriatrisch expertisecentrum in ontwikkeling. Het doel van de samenwerking is kwalitatief hoogwaardige geriatrische revalidatie beschikbaar te houden voor de regio.

Regio Hogeland
In Winsum zijn Verpleeghuis De Twaalf Hoven en Woonzorgcentrum Winkheem gevestigd.
In Twaalf Hoven wonen ouderen met lichamelijke klachten of een psychogeriatrische aandoening. Sommige permanent, anderen tijdelijk in het kader van revalidatie. Er zijn 3 kleinschalige woningen; Allershof, Tiggelborg en Venneheem. Daarnaast zijn we in de afronding van het nieuwbouw project: de Tirrel, neem eens een kijkje op www.detirrel.nl
Woon-zorgcentrum Winkheem beschikt over één afdeling met een gezamenlijke huiskamer, over een restaurant, een winkeltje en een kapsalon. In Bedum is het woon-zorgcentrum Alegunda Ilberi gevestigd. In Alegunda wonen ouderen waarbij overwegend zorg wordt gedragen met het ziektebeeld dementie. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met daarnaast ook nog gezamenlijke huiskamers.
In Baflo ligt woon-zorgcentrum Viskenij, dit is een kleinschalig woon-zorgcentrum met een gemoedelijke sfeer. Het is een woonplek voor ouderen met een intensieve zorgbehoefte en daarnaast een centrale ontmoetingsplaats in Baflo.
In het pittoreske Onderdendam is het Servicebureau van De Hoven gevestigd. Vanuit het Servicebureau zijn verschillende disciplines werkzaam (P&O, FZ, P&C, SA, secretariaat, ICT, zorgadministratie en zorgbemiddeling) die zich gezamenlijk inzetten voor de gehele organisatie, medewerkers, bewoners en daarbuiten.

Contactpersonen:

Lenny Peen- recruiter

mobiel: 06-20665252

Interesse in deze vacature?

Vacature delen op:

Locatie:

De Hoven

Kantooradres:

Bedumerweg 2 9959 PG Onderdendam

Locatie: