Stichting De Hoven Revalidatiecentrum Het Hogeland

Verzorgende IG flexibel contract

Terug naar alle vacatures

Locatie:

Het Revalidatiecentrum Het Hogeland

Werkgebied:

Revalidatie

Salaris:

CAO-VVT - schaal 35

Vacaturetype:

Tijdelijk met kans op verlenging

Aantal uur:

0-uren flex

Over De Twaalf Hoven:

Welkom in het Allermooiste dorp van Nederland - Winsum! Bij De Twaalf Hoven bieden we intensieve zorg en verpleging aan ouderen, inclusief zij die kampen met psychogeriatrische aandoeningen. Ons terrein is doordrenkt met de levendigheid van een kleine stad, met het Winsummer Diep als een blauwe ader die door de bebouwing stroomt. Binnen ons revalidatiecentrum, Het Hogeland, streven we ernaar mensen te helpen herstellen en terug te keren naar hun eigen woonomgeving na een operatie of ziekte.

Wat houdt de functie in?

Als Verzorgende IG ben jij van onschatbare waarde voor de revalidatieafdeling Het Hogeland, van De Twaalf Hoven. Je ondersteunt onze cliënten bij hun herstelproces na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, waarbij je verpleegtechnische handelingen uitvoert en het revalidatieproces stimuleert en ondersteunt. Je werkt nauw samen met een interdisciplinair team, waarin de revalidant, collega's en jijzelf gezamenlijk aan de revalidatiedoelen werken. Onze afdeling biedt een dynamische en veelzijdige werkomgeving, waarbij we streven naar optimale begeleiding in het herstel- en behandelingstraject.

Wat bieden wij?

Bij revalidatieafdeling Het Hogeland kom je terecht in een bevlogen en enthousiast team, waar een goede werksfeer en collegialiteit voorop staan. We bieden een flexibel contract voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen, ondersteund door ons eigen leerplatform Pynter. Daarnaast bieden we een passend salaris conform de cao-VVT en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en ruime vakantie-uren.

Voordelen van een flexibel contract:

Als flexmedewerker krijg je de mogelijkheid om zelf invloed uit te oefenen op je dienstenpatroon. Of je nu graag overdag werkt of juist in de avonduren, alles is bespreekbaar. Je hebt de kans om ervaring op te doen met verschillende doelgroepen en je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Flexibiliteit is ons motto, en jouw behoeften staan centraal!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken gedreven en gepassioneerde Verzorgenden IG of Verpleegkundigen in opleiding die zich thuis voelen in een zelfstandige functie binnen een bevlogen team. Je bent creatief, vernieuwend, professioneel en stressbestendig, en je zoekt actief de verbinding en samenwerking op. Je hebt minimaal één jaar werkervaring, bij voorkeur binnen de revalidatiezorg, en je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister V&V.

Solliciteren

Stuur ons vóór 13 juni 2024 je motivatiebrief en cv via de solliciteerknop. We kijken uit naar jouw sollicitatie en nemen spoedig contact met je op voor een gesprek. Voor meer informatie over onze organisatie, bezoek www.dehoven.nl.

Nadere informatie

  • Het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
  • De Hoven voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat je voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd.

Contactpersonen:

Ageeth Wiersum - hoofd zorg

mobiel: 0612035672

Rowena Drenth

mobiel: +31 650083098

Interesse in deze vacature?

Vacature delen op:

Kantooradres:

Meeden 1 9951HZ Winsum

Locatie: